Поліція проводить розслідування смертельної дорожньо-транспортної пригоди, що сталася в Ніжинському районі. 10 жовтня, близько 20:00, правоохоронці отримали повідомлення про ДТП поблизу Ніжина. На місце події оперативно прибули патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група Ніжинського районного управління та слідчий, що спеціалізується на розслідуванні транспортних злочинів.

За попередніми даними, 35-річний водій автомобіля «Renault Megane Scenic» рухався по дорозі «Чернігів-Прилуки-Пирятин» у напрямку Ніжина. Він допустив зіткнення з велосипедистом, який їхав у зустрічному напрямку. У результаті ДТП велосипедист, 1957 року народження, загинув на місці від отриманих травм.

Відомості про інцидент вже внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розслідування ведеться за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, що стосується порушення правил дорожнього руху, яке призвело до смерті.

Поліція звертається до можливих свідків події з проханням повідомити будь-яку відому інформацію за телефонами (097)-869-71-31 або 102. Розслідування триває.

За інформацією Поліції Ніжинського району

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *