За добу 29 вересня російська армія 25 разів обстріляла територію Чернігівської області. Всього зафіксовано 86 вибухів. Ворог атакував Новгород-Сіверський та Корюківський райони із артилерії, мінометів, застосував безпілотники та FPV-дрони.

Терористи били у напрямку сіл Янжулівка (двічі), Галаганівка (тричі), Карповичі, Блешня, Заріччя (двічі) та Тимоновичі Семенівської громади, а також міста Семенівка, сіл Млинок та Хрінівка (5 разів) Сновської громади, сіл Богданове, Воробʼївка та Гремʼяч (двічі) Новгород-Сіверської громади.

Через удар безпілотником пошкоджено будівлю школи у прикордоному селі Новгород-Сіверської громади, в іншому – згорів будинок та господарська споруда.

“За минулий тиждень ворог завдав 60 ударів по Чернігівщині. 238 вибухів у 22-х населених пунктах області.  Гатили з РСЗВ, САУ, FPV-дронів, 120-мм міномета, скидали гранати ВОГ з БпЛА. Внаслідок ворожих обстрілів згоріло 0,5 га лісу, зайнялася житлова будівля. Знищене майно аграрія – згорів трактор з двома причепами сіна”, – повідомили у Чернігівській ОВА.

Джерело: Час Чернігівський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *