Кілька днів тому Nizhyn Post інформував про урочисте відкриття 7 вересня Національного стенду України в рамках міжнародної виставки у сфері агропромислового комплексу Латвії та Балтійського регіону – «Riga Food 2023».

Тут були представлені агропродовольча продукція, технології харчової переробки, упаковки, профільне обладнання у сегменті громадського харчування.

Виставку відвідав Президент Латвії Едгарс Рінкевіч. Державний діяч проявив щирий інтерес до продукції українських виробників, у тому числі і до торговельної марки “Ніжин”.

“Це стало для нас приємною несподіванкою. Не кожен президент країни знаходить час на відвідування виставок. Ми дуже пишаємося такою увагою та дякуємо”, – зазначають представники Ніжинського консервного заводу, які брали участь у даному заході.

Таким чином, виставка у Ризі стала ще одним і не першим цоьогоріч визнанням праці заводу.

Нагадаємо, що у травні, на міжнародному дегустаційному конкурсі, в рамках виставки “World Food Poland” у Польщі, продукція торговельної марки “Ніжин” отримала дві нагороди серед 130 заявлених на конкурс продуктів з різних країн світу. У категорії “Food&Drinks” за якість і смакові властивості незалежні експерти відзначили золотою медаллю “Gold Medal” лечо “Ніжин” і відзнакою “Special Prize” – огірки мариновані.

Такі відзнаки можуть стати гарним стимулом для подальшої роботи українського виробника.

Вже у жовтні Ніжинський консервний завод братиме участь у величезній міжнародній виставці в Німеччині, а в листопаді – в Україні. Ніжинський консервний завод презентуватиме там свою продукцію.

Можливо, на заходи завітає канцлер Німеччини Олаф Шольц? І продукція ТМ “Ніжин” знову отримає найвищі нагороди?

Бажаємо учасникам величезних успіхів, визнання та нагород! Представники виробника на це сподіваються. А бажання – якщо цього ну дуже хочеться! – завжди здійснюються!

Автор: журналіст Nizhyn Post Вероніка Грицова
Фото надано Ніжинським консервним заводом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *