♟️Минулого тижня, 14 вересня, наш шаховий клуб ДЮСШШ відзначив важливу подію: відкритий особисто-командний Кубок м. Ніжина з швидких шахів серед юнаків та дівчат.

Цей турнір, присвячений 20-річчю створення нашої школи, зібрав 55 юних шахістів з Прилук, Варви, Великої Димерки та Ніжина. Вражаюча кількість учасників, три вікові категорії, швейцарська система з 7 турами – усе це створило неповторну атмосферу змагань.

Командний залік приніс захопливі результати:

🥇перше місце зайняла збірна ДЮСШШ-1 (Олександр Кулепестін, Володимир Полозов, Назар Ясінський, Кирило Поплавський) з 24 очками;

🥈друге місце дісталося збірній ДЮСШШ-2 (Владислав Галушко, Марія Шуст, Нікіта Ситнік, Олександр Стеценко) з 19,5 очками;

🥉бронзу отримала команда «Прилуцька Фортеця» – 18,5 очок.

У особистому заліку також відзначилися найкращі шахісти в кожній віковій категорії.

⚽👏А вже наступного дня, 15 вересня, наші футбольні команди U-17 та U-15 на виїзді здобули перемоги над командою ФК “Вигурівщина” з переконливими рахунками 4:1 та 2:1 відповідно . Тренери Валентин Мазун та Дмитрій Стельмах продовжують вести свої команди до нових вершин.

🏆Не менш захоплюючі події розгорнулися у віковій категорії U-10, де три команди Ніжинської футбольної школи стартували у новому чемпіонаті ФК “Динамік” . Наші юні футболісти показали такі результати: ФК “Ніжин” переміг ФК “Красне” з рахунком 1:0 ⚽, ДЮСФШ Ніжин 2 поступилася ФК “Динамік 2” (0:6), а ДЮСФШ Ніжин програла ФК “Локомотив” Київ (1:2).

🏟️Варто зазначити, що цей чемпіонат виявився на порядок складнішим, зібравши кращі команди Києва та Київської області. Ігри проходять в найкращому манежі України на базі ФК “Динамо” Київ.

На завершення, в День фізичної культури і спорту, відвідали Бахмач, де наші боксери взяли участь у Відкритому чемпіонаті ДЮСШ Бахмацької міської ради з боксу 🥊. Велика подяка команді “Бахмач-бокс” та тренеру Атанасу Халачеву за запрошення та теплий прийом 🙏👏. Цей досвід став для нас неоціненним.

🌟🏆Вітаємо всіх учасників, тренерів і організаторів з чудовими результатами та дякуємо за активну участь у розвитку спорту в нашому місті! Надалі будемо з нетерпінням чекати нових досягнень та перемог.

Ніжинська міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *