З першим промінням світанку 24 лютого 2022 року доля багатьох українців змінилася назавжди. Повномасштабне вторгнення Росії стало викликом, який змусив мільйони людей залишити свої домівки, переосмислити життя та зробити вибір на користь майбутнього. Серед таких відважних людей були Катерина Муха та Роман Брехов з Харківщини — два молодих студенти, які не тільки зберегли віру в краще, але й вирішили діяти, допомагаючи іншим.

Катерина та Роман, незважаючи на страх і невідомість, прийняли рішення, що змінило їхнє життя. В перший день повномасштабного вторгнення вони приїхали до Ніжина — міста, яке стало для них символом нових можливостей і підтримки. Але замість того, щоб залишитися осторонь, вони зробили крок вперед і вирішили приєднатися до Ніжинської організації Товариства Червоного Хреста України.

З першого дня їхня праця стала невід’ємною частиною роботи гуманітарної допомоги. Катерина та Роман взяли на себе важкий, але важливий обов’язок — забезпечувати найбільш вразливі категорії населення продуктами, ліками, одягом та іншими необхідними речами. Їхнє безкорисливе служіння стало прикладом для багатьох, адже, незважаючи на молодий вік, вони показали справжню силу духу та незламність.

Ці молоді люди, які могли б продовжувати навчання та жити звичайним життям, обрали шлях самовідданості. Вони стали символами надії та підтримки для тих, хто цього потребував найбільше. Сьогодні Катерина та Роман продовжують свою волонтерську діяльність, не шкодуючи сил та часу на допомогу іншим.

Їхня історія є свідченням того, що навіть у найтемніші часи людська доброта та рішучість можуть змінити світ на краще. Незламність українського народу живе в таких людях, як Катерина Муха та Роман Брехов, які обрали шлях допомоги та підтримки, створюючи краще майбутнє для всієї Незалежної України.

Джерело: Ніжинська організація Червоного хреста

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *