На Богдана Семенка з села Данине Ніжинського району поліцейські  склали  протокол  за статтею 89 Кодексу України про адміністративні правопорушення (жорстоке поводження з тваринами).  Санкція статті — штраф від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (тобто від 3400 до 5100 гривень).

Відео знущань над собакою молодик виклав в інтернет.  На ньому показав, як всовував псу у пащу тліючі недопалки  і  змушував  тварину дихати тютюновим димом. Хизувався тим, що «накурив» собаку.

Історія викликала обурення в соцмережах. Люди пишуть, хай представники військомату  відправлять Богдана на передову. Хай там отримує гострі відчуття.

В свою чергу, Семенко повідомив в інстаграмі, що таким чином прагнув охопити якомога більше користувачів та прославитися за допомогою шок-контенту. І опублікував фото з поліцейським протоколом.  Додав, що ця історія зробила його популярним —  її  проглянули майже півтори тисячі разів, на його профіль підписалися понад п’ять тисяч людей,  тому планує просувати себе і далі.

Джерело: “Вісник Ч”, авторка Валентина ОСТЕРСЬКА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *