Упродовж минулої доби підрозділами Головного управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідовано 11 пожеж, 2 із яких в житловому секторі та 9 у природних екологічних системах. Основною причиною виникнення пожеж є необережне поводження громадян з вогнем.

Внаслідок пожежі сухої трави на відкритій території у с. Козари Носівської територіальної громади Ніжинського району, 59-річний чоловік отримав термічні опіки ІІІ ступеня 10% тіла та був госпіталізований до лікарні.

Також, у м. Носівка Ніжинського району (Носівська ТГ) по вул. Центральній, 85 о 23 год. 49 хв. 05 вересня сталася пожежа господарської будівлі (4х8 м, стіни дерев’яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено конструктивні елементи стін, майно. Причина встановлюється.

Біля с. Браниця Ніжинського району (Бобровицька ТГ) о 15 год. 21 хв. 05 вересня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 0,8 га.

Nizhyn Post за інформацією Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА та Головне управління ДСНС України у Чернігівській області

Фото ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *