У Чернігівській області є часткова відсутність сирен повітряної тривоги та міського освітлення через збій мережі Kyivstar.

Про це Суспільному повідомили представники місцевої влади з різних громад області.

За словами голови Семенівської громади Сергія Деденка, через збій порушена робота сирен повітряної тривоги на території громад. Якщо збій не виправлять, тоді будуть переходити на інші мережі, такі як Vodafonе та Lifecell.

“Зв’язок все одно є, бо у нас у громаді зазвичай люди користуються і Vodafone, і Kyivstar спільно. Зв’язок з населеними пунктами у нас є. Погано, що не працює, але нічого катастрофічного не сталося”, — так прокоментувала ситуацію голова Новгород-Сіверської громади Людмила Ткаченко.

За словами представниці міського управління ЖКГ Тетяни Корж, світло на вулицях вмикається і вимикається дистанційно, але через масштабні збої мережі Kyivstar, деяким вуличним освітленням міста неможливо буде оперувати дистанційно. Фахівці з управління ЖКГ працюють над розв’язання проблеми, і попереджають пішоходів та водіїв про можливу некоректну роботу світлофорів.

Також через збій ускладнюється робота міського колцентру у Чернігові. Через це зв’язатись з комунальниками може бути проблематично, каже Корж.

Суспільне Чернігів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *