5 грудня Бахмацька громада у скорботі попрощалася та провела в останню путь свого захисника та воїна – Ігоря Драла, уродженця села Тиниці, відтепер йому навічно 46 років…


Ігор Драло закінчив Халимонівську школу, потім навчався в Конотопському професійно-технічному училищі. Тривалий час працював шофером. Згодом займався обробітком землі.

Ігор  Драло – військовий з досвідом, який пройшов АТО. Про нього говорили як про людину, яка вважала, що ніколи не варто зневірюватися, мала добре серце і прекрасне почуття гумору.

З перших днів повномасштабного російського вторгнення став на захист України. 24 лютого 2022 чоловіка мобілізували до роти охорони ІІ відділу Ніжинського РТЦК та СП. З 14 лютого 2023 бахмачанин воював у складі 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Був поранений, і навіть носив у тілі кілька осколків. Та його життя раптово обірвалося вдома, боєць перебував у відпустці, не витримало серце.

Панахиду за померлим відслужив отець Володимир Павлина у місцевому храмі святителя Феодосія.

Попрощатися із захисником прийшли родичі, близькі, друзі, представники влади й бойові побратими. Відспівування Героя відбулося в місцевому храмі. Поховали Воїна з почестями на місцевому цвинтарі по вулиці Сіденка.

Час Чернігівський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *