За дев’ять місяців поточного року в Ніжинському міському пологовому будинку народилося 505 чарівних діточок: 252 чудові хлопчики та 253 гарнесенькі дівчинки. Чотирьом родинам лелека приніс двійні – кожній по хлопчику та дівчинки.

Богатир цього дев’ятимісячного періоду – хлопчик з Ніжинського району, він народився у лютні та мав при народженні вагу 4950 грамів.

Найменша вага (590 грамів) у серпневої дівчинки з Прилуччини.

Географія роділь дуже широка. Вже традиційно найбільше у нас народжували жінки з Ніжина та Ніжинщини, також були породіллі з Носівщини, Борзнянщини, Прилуччини, Ічнянщини, Корюківщини, Талалаївщини, Куліківщини, Бахмаччини, Сумської, Харківської, Запорізької, Київської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської областей та міста Чернігів.

Переважно жінки народжували першу або другу дитину. Але були й багатодітні мами: у 44 жінок це були треті пологи, у 21 – четверті, у чотирьох – п’яті, у п’яті – шості, в одній – сьомі, у двох – восьмі, в одній – дев’яті, в одній десяті, ще в одній одинадцяті.

Вітаємо батьків з поповненням! Гарного вам настрою, миру, щастя, радості та любові! Хай ваші діти ростуть щасливими та здоровими!

За 9 місяців поточного року в нашому закладі зроблено 123 кесареві розтини та 334 великі гінекологічні операції. Усі жінки почуваються добре.

КНП «Ніжинський міський пологовий будинок»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *